Gps tracker

De gps tracker wordt in het voertuig geplaatst en seint op regelmatige tijdstippen de bewegingen van die auto, bestel- of vrachtwagen via een gps satelliet door naar een centrale server. Dat gebeurt via een gprs/gsm-verbinding en biedt erg nuttige mogelijkheden voor bedrijven met een wagenpark. U kunt immers via het internet de positie van uw voertuig(en) achterhalen, de afgelegde routes bekijken, de kilometerstand raadplegen en het voertuig volgen. Dat allemaal in real time én met een indrukwekkende nauwkeurigheid.

Bovenop de plaatsbepaling in real time kunt u met een gps tracker ook tal van gegevens verzamelen die betrekking hebben op de ritten, de rij- en rusttijden enzovoort. Dat stelt u in staat om uw wagenpark nog beter te beheren, tijd te winnen en te besparen op brandstofkosten.

En dat zijn niet de enige voordelen die u geniet dankzij een gps tracker:

  • slimmere planning dankzij real time informatie
  • snelle interventies omdat u weet welk voertuig het dichtst bij is
  • correcte berekening van de gereden kilometers
  • minder brandstofkosten
  • diefstalbeveiliging voor uw wagenpark
  • klantvriendelijk: waar is de bestelling? Wanneer komt die toe, …?
  • U verliest meteen minder werk- en rijtijd.

 

Beveilig uw wagen met een gps tracker

Als uw wagen wordt gestolen, en hij is uitgerust met een gps tracker, kunt u hem meteen en nauwkeurig laten lokaliseren. Daarna rukt de politie uit en rijdt u voor u het weet weer in uw wagen rond. Wat als de dief de gps tracker wil verwijderen? Geen nood: de gps tracker wordt verborgen geïnstalleerd of voorzien van een alarmsysteem.

Samengevat: een gps tracker biedt talrijke oplossingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Aarzel dus niet om er een te laten installeren.