Tracking van voertuigen: niks dan voordelen

De tracking van voertuigen biedt heel wat voordelen voor zowel bedrijven als particulieren. Met dit systeem kunt u immers de bewegingen en de positie van een voertuig bepalen. Hoe verloopt de tracking van voertuigen? Het systeem maakt gebruik van de gps technologie (global positioning system). Met andere woorden: de precieze locatie van uw voertuig(en) wordt met behulp van gps satellieten achterhaald.

 

Ideaal voor bedrijven met een wagenpark

Waarom u als bedrijf moet investeren in de tracking van voertuigen? U bespaart heel wat tijd en geld. Want u krijgt dan een volledig overzicht van elke verplaatsing van uw gehele wagenpark. Op die manier kunt u uw planning optimaliseren, het rendement van uw wagenpark verbeteren en in de benzinefactuur snoeien. Dit systeem betaalt zichzelf dan ook in een mum van tijd terug.

 

Tracking van voertuigen: de logistieke sector is er weg van

Inderdaad, de logistieke sector kan niet meer zonder de tracking van voertuigen. Bedrijven in deze sector kunnen nu in real time de precieze locatie bepalen van elk voertuig en elke vracht. Dat levert een ongeziene tijd- en geldwinst op, want voertuigen worden beter ingezet, en het brandstofgebruik daalt aanzienlijk.

 

Een bijzonder precieze tachograaf

Een systeem voor de tracking van voertuigen kan ook fungeren als tachograaf. Concreet: u kunt er heel precies rij- en rusttijden mee registreren, de stopplaatsen van een voertuig bepalen, achterhalen hoe vaak een bedrijfswagen werd gebruikt voor persoonlijke doeleinden, … Deze gegevens worden geregistreerd. En als u het systeem voor de tracking van voertuigen aanvult met automatisatieoplossingen voor bijvoorbeeld loonadministratie, bespaart u nog meer geld en tijd.

 

U ziet uw gestolen auto snel terug

Uw wagen is uitgerust met een systeem voor de tracking van voertuigen? Dan kunt u hem snel en nauwkeurig laten lokaliseren als dieven ermee aan de haal gaan. Daarna schiet de politie in actie, en ziet u uw wagen snel terug. Het perfecte antidiefstalsysteem.

Redenen genoeg om gratis offertes aan te vragen bij ervaren vaklui.