De simpelste manier voor kilometerregistratie van uw bedrijfsvoertuigen.

De dag van vandaag heeft bijna elke firma met meer dan tien werknemers ten minste één bedrijfsvoertuig. Is het niet het voertuig van de zaakvoerder, dan is het misschien die van een vertegenwoordiger of een vrachtwagen waarmee u de leveringen doet.
Alle kilometers die worden afgelegd door deze voertuigen dienen uiteraard verrekend te worden in de kosten van uw bedrijf. Op papier is dit echter dikwijls veel makkelijker dan in de praktijk. Briefjes verdwijnen, uw werknemers zijn het vergeten te noteren of ze hadden gewoon geen tijd. Verklaringen die u wel al zal gehoord hebben en die misschien ook wel waar zijn maar u zal het toch maar weer mogen oplossen of uren spenderen naar het zoeken wie naar waar geweest is.
Voor u hebben we nu de ideale oplossing. U schaft zich namelijk een auto tracker aan en u zal met dit probleem nooit meer geconfronteerd worden.

Combinatie GPS en track en trace systeem

De meeste firmawagens zijn nu al uitgerust met een GPS-systeem maar een auto tracking systeem klinkt voor velen nog redelijk onbekend in de uren. Ondertussen zijn er al een aantal firma’s zoals Tom Tom die al een combinatie van beide op de markt gebracht hebben. Men heeft alle voordelen dus in één toestel: routeplanning, voertuigmanagement, beveiliging, ritregistratie,…

Gedetailleerde ritregistratie

Track en trace systemen zijn eigenlijk oorspronkelijk ontworpen om voertuigen of zaken op te sporen en deze te volgen. Ondertussen zijn deze systemen als serieus verder ontwikkeld en beschikken ze vandaag over een extra voordeel. Namelijk alle gegevens kan u opvragen en via Internet laten versturen naar uw GSM of emailadres. U krijgt een zeer gedetailleerd rapport en hoeft zo dus geen tijd en geld meer te verspillen.

Ontvangst via uw Iphone

Heel veel mensen hebben ondertussen een Iphone en zouden het ding niet meer kunnen missen. Logisch als u bedenkt wat u allemaal met dit elektronisch wonder kan verrichten. U kan telefoneren, berichten versturen, uw agenda beheren, emails ontvangen, foto’s nemen en noem maar op. We kunnen nog een tijdje doorgaan over de diverse functies die uw Iphone heeft. En uiteraard kan u dan ook alles van u track en trace systeem ontvangen op uw Iphone. Zowel verslagen als posities van voertuigen en de diverse mogelijkheden van de rittenregistratie kan u online volgen.

Windows Mobile is een besturingssysteem voor Smartphones en heeft ook toepassingen voor autovolgsystemen. Android, het besturingssysteem van Google dat vroeger gekend was onder de naam Gphone, werkt veel met gebuik van touchscreens en zal de toepassing van een track en trace systeem nog aangenamer maken.
Hun concurrent Blackberry is uiteraard ook van de partij en sluit zich volledig aan bij de nieuwste technologie. Met behulp van de juiste toepassingen kan men een volgsysteem dus nagenoeg op elke Smartphone of Iphone gebruiken.
Eigenlijk heeft u dus geen reden meer om geen car tracking systeem aan te schaffen. Als u alle voordelen op een rijtje zet zal u snel genoeg zien hoe handig een dergelijk toestel eigenlijk wel is. En de voordelen zijn niet enkel voor uw bedrijf maar ook voor uw werknemers, voor uw klanten en ook voor het milieu. Ja, het milieu, daar is iedereen dagelijks over bezig, gaande van de Co2 uitstoot tot olievervuilingen maar goed, het houdt iedereen wel bezig. Wel met een track en trace systeem kan u onmiddellijk de dichtstbijzijnde werknemer sturen naar de nieuwe klant en op die manier spaart u ook een beetje het milieu maar u spaart vooral ook uw portemonnee want u moet zo minder brandstof betalen en voor vele zaakvoerders zal dit toch wel net iets belangrijker zijn dan het milieu veronderstel ik.
Vraag dus nu nog uw offerte aan en ontdek vliegensvlug hoe u veel geld kan besparen!