Uw auto volgen, altijd en overal

Auto Volgen
WIN TIJD EN GELD MET EEN VOERTUIG TRACKING SYSTEEM!

Wilt u de efficiëntie van uw mobiele medewerkers verhogen?
Met een eenvoudig en betrouwbaar tracking systeem kent u op elk moment de exacte locatie van uw voertuigen en kunt u ze bijsturen indien nodig.

Zo kan u eenvoudiger een planning opmaken en vermijdt u onnodig tijdverlies
door files of wegenwerken.

Auto volgen: Bent u het beu elk maand of kwartaal opnieuw al uw afgelegde kilometers van u of uw personeel te analyseren om te kunnen bepalen wat voor professioneel of privégebruik was? Heb u dringend behoefte aan meer controle over uw werknemers als ze met uw firmawagens rondtuffen in gans België? Of wenst u meer kans te creëren dat men uw gestolen voertuig of object terug zal vinden? Dan moet u ongetwijfeld dringend een prijsofferte aanvragen via onze website voor een track systeem!! U ontvangt offertes van verschillende leveranciers die u meer uitleg zullen geven over hun producten en u kunnen begeleiden bij de aankoop van een volgsysteem.

Auto volgen: Fleetmanagement

Voor vele firma’s is het fleetmanagement een belangrijk aspect dat in zeer hoge mate bijdraagt tot het succes van de zaak. Waar velen echter niet bij stilstaan is dat dit dus ook een onderdeel is dat heel veel kosten met zich meebrangt. Als u dit gedeelte van uw zaak dus eens grondig analyseert, zal u tot de constatatie komen dat u heel wat geld en moeite kan besparen door uw fleetmanagement te optimaliseren. Men kan dus kiezen om de auto’s van uw wagenpark te volgen via GPS. Met andere woorden, men plaats een auto tracker op elk voertuig en vanaf dat ogenblik kan u op elk moment van de dag elke auto volgen.
Het Global Positioning System zoekt de voertuigen en op die manier kan u op zeer gedetailleerde wijze zien waar de auto staat. We gebruiken de woorden “zeer gedetailleerd” omdat men zelfs tot op de naam van de straat de juiste locatie kan bepalen.
De gegevens van de opzoekingen kan u ontvangen op uw GSM of u kan de auto ook zelf volgen via het Internet, als u beschikt over de juiste toepassingen. De verslagen worden zeer lang bewaard door het toestel of kan u opvragen via een PDF-file of Excel-file. Dit kan u toegestuurd worden naar uw emailadres of via uw Iphone. Gebruikers die de verslaggeving wensen te gebruiken als bewijs voor de belastingendienst kunnen dit uiteraard ook want elk verslag is zeer gedetailleerd. Geen urenlange zoektochten meer dus en veel geld en kostbare tijd uitgespaard.

Is ieder autovolgsysteem gelijk?

Hoe uw auto volgen? Uiteraard is er tussen de tientallen autovolgsystemen die aangeboden worden een groot verschil. We beginnen met de toepassing ervan. Het ene systeem dient voornamelijk om auto’s te traceren en te volgen, de ander is beter te gebruiken voor het zoeken en bijhouden van personen of dieren, kortom een brede waaier aan mogelijkheden.
De auto zelf volgen gebeurt meestal via satellite systemen. Men krijgt de signalen door en deze worden omgezet en doorgestuurd. Maar in de voertuigvolgsystemen onderling vindt men dan ook nog een verschil terug in de certificatie. Sommige systemen zijn SCM-goegekeurd. Voor sommige verzekeringen is dit een vereiste om hun premie omlaag te halen maar niet voor allemaal. SCM staat voor “Stichting Certificering Motorvoertuigen”. Men kan het zowat vergelijken met een ISO-certificiëring voor dat bepaalde product. Voor alarmsystemen gebruikt men ook deze certificatie. De keuze is uiteraard aan u of u al dan niet kiest voor een syteem met deze erkenning.
Een tracking systeem is uiteraard ook beveiligd tegen diefstal. Zo dient u steeds in te loggen met uw persoonlijke codes. Dieven kunnen uw systeem proberen te stelen maar dit is totaal nutteloos aangezien men zonder de login codes niets kan doen.

Bent u op zoek naar een oplossing voor het:

  • auto volgen via gps?
  • auto volgen via internet?
  • auto volgen via satellite?

Doe dus zoals duizenden andere zaakvoerders u voorgedaan hebben en vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!