Wat zijn track and trace systemen?

Is logistiek uw corebusiness?

Hebt u dagelijks vertegenwoordigers op de baan?

MAAK DAN KENNIS MET TRACK AND TRACE.

track and trace auto

Elk bedrijf dat een beroep doet op mobiele medewerkers is op zoek naar manieren om hun efficiëntie te verhogen, het brandstofverbruik te verlagen en diefstal te voorkomen. Controle is daarbij het sleutelwoord. Weten waar uw voertuigen zich wanneer bevinden, is de essentie van modern fleet management. Dankzij de nieuwste technologieën kunt u daarin verder gaan dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

track and trace systemen

Track en trace is verwant met alom bekende technologieën als de tachograaf, de gps en anti autodiefstal systemen. Maar een state-of-the-art tracking systeem integreert ze en gaat nog een stap verder. Zo volgt u met track & trace in real time al uw voertuigen op, waarbij u niet alleen hun positie – met een nauwkeurigheid tot maar liefst drie meter – maar ook hun snelheid en brandstofverbruik in de gaten houdt. U maakt rapporten, plant snelle interventies en kunt uw klanten precies laten weten wanneer ze uw medewerker kunnen verwachten.

De bottom line? Track and trace zorgt voor een grotere efficiëntie, lagere kosten en een gerust gevoel. In een wereld waar tijd gelijk is aan geld, is track and trace een onmisbaar instrument! Vraag daarom vandaag nog uw offerte aan!