Gps Tracking: laat de satellieten voor u zoeken

Dankzij gps tracking kunt u moeiteloos de bewegingen en de positie van zowel personen, voertuigen als voorwerpen achterhalen, registreren en rapporteren. Dat kan bovendien via computer en smartphone. Zoals de naam het zelf zegt, is dit tracking systeem geënt op de gps-technologie (global positioning system). Er worden satellieten aangewend om de exacte positie van bijvoorbeeld een wagen te bepalen. En deze technologie biedt tal van mogelijkheden in tal van sectoren.

 

Gps tracking: een must in de logistieke sector

Op elk moment in realtime achterhalen waar elke vracht zich precies bevindt. Dat was jarenlang de ultieme droom van elk bedrijf in de logistieke sector. En het werd werkelijkheid dankzij GPS tracking.

 

Efficiënter omgaan met bedrijfswagens dankzij gps tracking

Een gouden tip voor elk bedrijf met een wagenpark: investeer in gps tracking. De reden is eenvoudig: u bespaart een pak tijd en geld. Want u krijgt, via een centrale dispatching unit, een volledig overzicht van elke verplaatsing van alle bedrijfswagens. Het resultaat? U plant nog slimmer in, u verhoogt de efficiëntie van uw wagenpark en u verlaagt de brandstofkosten. En voor u het weet, heeft uw gps tracking systeem zichzelf terugbetaald.

 

Geen beter logboek dan het gps tracking systeem

Een GPS tracking systeem kan ook worden gebruikt als heel nauwkeurig logboek, of tachograaf. Rij- en rusttijden, de stopplaatsen van het voertuig, het privégebruik van een bedrijfswagen, … alles wordt onomstotelijk geregistreerd door de gps tracking unit aan boord van het voertuig. En als u uw GPS tracking systeem verbindt met automatisatieoplossingen voor loonadministratie of andere specifieke toepassingen wint u nog meer tijd en geld.

tracking methoden
tracking GPS

De aanwezigheid van een gps tracking systeem kan uw verzekeringspremie doen dalen!

 

Auto gestolen? Met gps tracking vindt u hem terug

Uw auto uitrusten met een gps tracking device, is een goed idee. Als een dief ermee aan de haal gaat, kunt u snel en nauwkeurig de positie van uw wagen laten bepalen.

U merkt het: er bestaan talrijke gps tracking oplossingen, en dit voor elk budget.