GPS Tracker voor alle objecten of voertuigen die u wenst te volgen

Het volgen van auto’s, boten, containers of eender welk ander voorwerp met behulp van een technisch hulpmiddel (een GPS tracker) is de dag van vandaag al lang niet meer voorbehouden aan privé detectives .
Het grootste probleem met deze gps volgsystemen is dat ze zo kostbaar waren dat gewone particulieren dergelijke voertuigvolgsystemen totaal niet konden betalen.
Verschillende leveranciers hebben ondertussen echter niet stilgezeten en hebben diverse autovolgsystemen ontwikkeld die nu ook voor particulieren betaalbaar zijn.

Auto volgen met een GPS tracker

In zo’n tachtig procent van de toepassingen wordt een GPS volgsysteem toegepast op wagens. Uiteraard is het ook bruikbaar voor boten, containers of zelfs mensen. Kortom alles wat beweegt kan via een track systeem gevonden en gevolgd worden. Vooral bij bejaarde mensen of kinderen kan een GPS tracker goed van pas komen. De personen in kwestie krijgen een transponder met zich mee, waardoor het op elk moment van de dag mogelijk is te achterhalen waar ze zich bevinden. U hoeft nooit meer ongerust te zijn want u kan zelfs via berichtjes vragen aan hen op welke plaats ze zich bevinden of hoe ver ze nog van huis zijn .

GPS tracking systeem

Deze auto trackers zijn al jaren verkrijgbaar en bestaan uit een GPS module die contact zoekt met sattelieten ( Op die manier kan de juiste positie worden vastgesteld) en een GSM module die via SMS de positie doorstuurt naar een ontvanger die vooraf ingesteld is. Dit is dan meestal een GSM of een laptop.
Het voordeel van dit voertuigvolgsysteem is dat men geen abonnement dient aan te gaan. Wat ook bij dit systeem mogelijk is, is het opvragen van historieken of het aanvragen van rapporten. Een soort black box die via het GPS tracker werkt (black box gps). Alle routes die afgelegd zijn, snelheden die gemeten zijn, plaatsen waar er gestopt is en nog heel wat andere details worden in een bestand opgeslagen en kan men opvragen wanneer men dit wenst. U kan dit ook later versturen naar uw laptop, Iphone of Smartphone want bijna alle toestellen zijn compatibel met track en trace systemen.

Anti diefstal gps: GPS die dient als anti diefstal systeem

Een auto tracking systeem is eigenlijk perfect ontworpen om uw auto te beschermen tegen dieven. De GPS trackers zorgen er namelijk voor dat uw voertuig altijd en overal te traceren is. Dieven hebben dus geen schijn van kans meer als ze uw auto als prooi uitkiezen want binnen de kortste keer worden ze gevat.
Gps tracking device wordt de dag van vandaag echt een woord dat binnenkort niet meer weg te denken zal zijn uit onze maatschappij en uit het bedrijfsleven. Het kan door zowel zelfstandigen als particulieren gebruikt worden en is uiteindelijk al lang niet meer zo duur als toen het pas gelanceerd werd.
Vraag dus vandaag nog uw offerte aan! Diverse leveranciers zullen uw behoeften analyseren en u een offerte op maat bezorgen. Deze is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets! Wacht dus niet langer!!!